Esetmegbeszélő Bálint-csoport hitoktatók számára

Ismét megnyitjuk a lehetőséget a Bálint csoporthoz való csatlakozásra, melyet havi rendszerességgel tartunk, elsősorban hitoktatók számára.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt február 26-án 18 órától bemutató és ismerkedő Bálint csoportra. Helyszín: Kálvin János u. 7, Kirner terem.

Kiknek ajánljuk?

– hitoktatóknak

– gyülekezetben gyermekek között szolgálóknak

– keresztény életvitel iránt elkötelezett pedagógusoknak.

A csoportokban a mindennapi munka során felmerülő, érzelmileg megterhelő történeteinket oszthatjuk meg egymással, támogató légkörben, egymásra, magunkra és Istentől kapott küldetésünkre figyelve. A csoportot Erdélyi Kamilla (mentálhigiénés szakember, Bálint csoport vezető) tartja.

A következő félév során a csoportok időpontja (18:00- 19:30 -ig):

– február 26. (nyitott)

– március 25.

– április 22.

– május 27.

– június 17.

Jelenkezés ezen a formon lehetséges: https://forms.gle/QugjNG4vhH6hWcpW8

A februári első alkalom mindenki számára nyitott, márciustól azonban szeretnénk a fejlődés és a folytonosság érdekében zárttá tenni a csoportot. Ez azt jelenti, hogy a félév során nem lehet becsatlakozni 1-1 alkalomra, és a havi egyszeri alkalom iránt elköteleződést várunk.

A csoportokon való részvétel ingyenes, de szívesen fogadunk adományt a gyülekezet számára (termek fenntartása, működési költségek). Adomány: https://www.refdunakeszi.hu/bank/

A Bálint csoportokről bővebben: https://www.balinttarsasag.hu/balint-csoportok/

Print Friendly, PDF & Email

A kommentelés lezárva, de ezzel a linkkel hivatkozhatsz az oldalra.