Hírlevél – 2024. június

Kedves Testvérek!

Szeretettel ajánljuk figyelmükbe következő alkalmainkat:

  1. Az ÖSSZETARTOZÁS napján, 2024. június 4-én kedden 17.30- kor gyülekezetünk megemlékezést tart a templom falán elhelyezett Trianon emléktáblánál. (Kálvin János u.7.) Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!
  2. Szintén június 4-én kedden 18 órakor a dunakeszi KÉSZ rendezésében irodalmi estre kerül sor, ahol Kárpátalja irodalmát mutatja be Lőrincz P. Gabriella József Attila-díjas költő és író, valamint Csornyij Dávid Debüt-díjas költő, a házigazda Oberczián Géza író. Helyszín a Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár. (Kossuth Lajos u.6.)
  3. A mennybemeneteli ünnephez hasonlóan június 13-án csütörtökön 18 órától szeretettel várunk mindenkit Dunakeszi főterére (IV.Béla tér) ökumenikus közös dicsőítő éneklésre.
  4. 2024. június 16-án tanévzáró istentiszteletre hívjuk a dunaparti imaterembe és a templomba a hittanos gyermekeket szüleikkel együtt.
  5. A presbitérium döntése alapján egyházközségi közgyűlést hívunk össze 2024. június 16-án vasárnap a 10 órás istentisztelet után a templomba. (Kálvin János u.7.) Téma: a templom belső átalakítása, a padok bővítése, és az orgona cseréje. Erre az alkalomra szeretettel hívunk és várunk mindenkit!
  1. Kézműves kör2024. június 23-án vasárnap 15 órakor új csoportot indítunk gyülekezetünkben, Stafira Bettina vezetésével. Szeretettel várunk mindenkit-gyerekeket, felnőtteket, idősebbeket- akik szívesen alkotnának közösen. Hívjuk azokat akik már régóta tudnak és szeretnek hímezni, horgolni és természetesen azokat is, akik most szeretnék megtanulni ezt a szép és kellemes időtöltést, alkotást. A kör további céljairól, elképzeléseiről személyesen kapnak majd tájékoztatást a testvérek ezen az alkalmon.
  2. A kiskőrösi családi tábor miatt az Úr asztalát június 23-án terítjük meg mindkét istentiszteleten.
Print Friendly, PDF & Email

A kommentelés lezárva, de ezzel a linkkel hivatkozhatsz az oldalra.