VeddEgyütt! – Gyülekezeti termelői vásár

“Asztalt terítesz nekem ellenségeim szeme láttára. Megkened fejemet olajjal, csordultig van poharam.” Zsolt 23,5

A VeddEgyütt! portál a közösségi vásárok platformja, mellyel segíteni szeretnénk, hogy a termelők és a vásárlói közösségek lehetőleg önszerveződő módon is egymásra találhassanak. Működésének alapja a közösségek összefogása, a tudatos vásárlás, a hazai termelők támogatása. A vásárok között böngészve találod meg, hogy épp mikor, hol, melyik termelőtől tudsz rendelni.

A közösségi vásárok adott vásárlói közösségekhez, előre meghatározott időpontokra (vásáralkalmakra) kerülnek meghirdetésre. Egy-egy vásáralkalomhoz több termelő is csatlakozhat, rendelést leadni a termelők által ezen alkalmakra meghirdetett termékkínálatra tudsz. A rendeléseket termelőnként külön-külön kell megadnod, csakúgy mint a hagyományos, “kirakodós” piactéren, ahol külön-külön vásárolunk az egyes termelőktől. A termelők által meghirdetett kínálat és a termékek árai is változhatnak vásárról vásárra, igazodva a szezonalitáshoz és a szállítási költségekhez.

A közösségi vásárok csak akkor valósulnak meg, ha összejön annyi rendelés, amiért a termelőnek már megéri helybe vinni a közösséghez a termékeit.
Hívj meg másokat is, hogy együtt elérjétek a kiszállításhoz szükséges minimális rendelési mennyiséget!

Gyülekezetünk 2022. októberétől csatlakozik a VeddEgyütt! közösséghez, és péntekenként 15.30-16.00 között a templomkertben átvételi helyet biztosítunk. Ökogyülekezetként szeretnénk segíteni a fogyasztók és termelők kapcsolatát, a bizalom erősödését, valamint a nagy kereskedelmi láncok kikerülését.

Termékeket itt lehet rendelni.

Print Friendly, PDF & Email